Silwear Sense Setovi

Silwear sense setovi kreirani su sa idejom da uštedite kupujući ili da obradujete vaše najdraže luksuznim poklonima koji će zadovoljiti i one sa najistančanijim ukusom. 

Svi naši proizvodi napravljeni su od 100% čiste svile sa integrisanim jonima 99.99% čistog srebra. Svila od koje smo iskrojili ovaj luksuz samo za Vas nežno miluje kosu i kožu, a njena antistatička svojstva garantuju buđenje bez naelektrisane kose i odmornog lica. Zbog svojih hipoalergenskih, antibakterijskih i antifungalnih svojstava, svilene jastučnice sa srebrom su odličan izbor ukoliko imate osetljivu kožu kojoj treba još koju mrvicu nege i pažnje.

Svila je hidrofobična, što znači da iz kose i kože ne izvlači preko potrebnu vlažnost, za razliku od lana ili pamuka. Pomoći će ukoliko se borite sa aknama ili ispucalom i oštećenom kosom.

Trenje između kože i tkanine se smanjuje za čak 43% smanjuje kada spavate na svili, što može sprečiti pojavu mehaničkih bora na licu i vratu! Ne zaboravite da skoro trećinu života provedemo spavajući pa zato pružite sebi luksuz i odmor kakav i zaslužujete!

Odaberite neki od setova i uštedite!

Svi naši proizvodi dolaze u luksuznim kutijama pa su idealni kao poklon.

Prodavnica
Select your currency