Svilene Spavaćice

Srebrna senzualnost

Otkrijte uz naše atraktivne svilene spavaćice, ručno rađene, od 100% svile sa integrisanim 99,99% jonizovanim srebrom. Jedinstvene na tržištu. Vrhunski kvalitet i atraktivan dizajn su tu da vam pruže besprekoran osećaj tokom noći, a da se u njoj uvek osećate senzualno i zavodljivo.

Srebro će učiniti da budete sigurni da je vaša spavaćica zaštićena od mikroba, bakterija ili grinja i 100% sigurna za vaše zdravlje.

Osećaj luksuza

Silwear Sense night wear od svile u koju su trajno integrisani joni srebra i zeolit klinoptilolit, pokazuje efikasna antigljivična svojstva u poređenju sa neobrađenim tkaninama. Naša kolekcija od svile zapravo je antimikrobni tekstil, jer u dugom kontaktu sa najosetljivijim delovima kože i intimne regije štiti i neguje osetljivu kožu sklonu bakterijskim i gljivičnim infekcijama. Integracija sitnih čestica jona u našu svilu ostvaruje izuzetnu antibakterijsku i antialergijsku efikasnost.

Kad se radi o spavanju, malo koji osećaj se može meriti sa luksuzom koji pruža svilena spavaćica. Glatka, nežna, lagana svila koja obavija Vaše telo, doneće Vam osećaj luksuza i maksimalnog opuštanja. 

Svila za spavanje sa integrisanim jonima srebra dodatno će prijati zdravlju Vaše kože, naročito ukoliko imate osetljivu kožu.

Silwear Sense svilena maska za spavanje

Verovatno ste se bar nekad probudili umorni. Ako jeste, onda znate kakav je osećaj imati loš kvalitet sna. Puno ljudi se oslanja na maske za spavanje kako bi se potpuno odmorili i opustili. Ali koji su zaista benefiti ovih maski?  Dobra i kvalitetna maska za spavanje olakšava san, blokirajući svetlost i ostale smetnje. Najsigurniji način da lako utonete u san je da isprobate Silwear Sense masku za spavanje…

Pomažu da spavate bolje i kvalitetnije 

Biološki ritam svakoga od nas pomaže našem telu da proceni kada je najbolje vreme da zaspimo ili da se probudimo, a pod velikim je uticajem svetlosti. Što je okruženje u kojem spavamo tamnije, telo proizvodi više melatonina kako bi moglo da utone u dubok san. Melatonin je od izuzetne važnosti jer u tom trenutku naše telo može da leči samo sebe, povezuje se i sa boljim zdravljem kože, poboljšanim kognitivnim sposobnostima, jačim imunim sistemom i boljim navikama u ishrani.

Sprečite pojavu bora na licu

Silwear Sense maske za spavanje sa trajno integrisanim jonima srebra i zeolitom pomažu u nezi kože lica i ne narušavaju strukturu kolagena kože, što može dovesti do stvaranja dubokih i sitnih bora na licu. Silwear Sense maska za spavanje zapravo je zaštitna barijera koja štiti kožu oko očiju, koja je najosetljivija i veoma sklona stvaranju bora.

Prednosti Silwear Sense maske za spavanje

Kreirane od najfinije svile, Silwear Sense maske za spavanje pružaju maksimalan komfor najosetljivijem delu lica. Maska za spavanje poseduje antibakterijska, antifungalna i hidrofobična svojstva. Teško zadržava vlagu, te je zbog toga idealna za nežnu kožu lica. Silwear sense svilena maska za spavanje ne zagreva i ne iritira kožu. S obzirom na to da je naša svila hipoalergeni materijal, ova maska se naročito preporučuje osobama sa osetljivom kožom. Prelep dizajn, kvalitet i svojstva koja poseduje Silwear Sense maska za spavanje, pružiće vam zadovoljstvo kakvo zaslužujete, a svakako će postati neizbežan deo vašeg kvalitetnog sna.

Prodavnica
Select your currency