Aksesoari

Silwear Sense svilena maska za spavanje

Za one kojima treba malo dodatne pomoći da utonu u san, Silwear sense nudi svilene maske za spavanje od najkvalitetnije prirodne svile – spolja i iznutra. One su posebno dizajnirane kako bi vam pomogle da što pre zaspite i spavate čvršćim snom, kako bi vaše telo na najbolji način lučilo melatonin. Melatonin je hormon koji se luči samo tokom sna. Dovoljna količina ovog hormona pozitivno utiče na raspoloženje, dok njegov nedostatak dovodi do uznemirenosti, zamora i lošeg raspoloženja.

Maska za spavanje potpuno blokira spoljašnje svetlo i zbog toga povoljno utiče na kvalitet vašeg sna. Vaša koža će obožavati meku, glatku i luksuznu Silwear sense svilu, dok su vaše oči ušuškane nežnom udobnošću naših maski za spavanje.

Silwear sense gumice i trake za kosu

Silwear sense svilene gumice za kosu su nezaobilazan aksesoar svake žene. Uz luksuzne, svilene gumice za kosu sa integrisanim jonima srebra kidanje kose će postati prošlost. SS gumice za kosu izradjene su od 100% najkvalitetnije svile koja sprečava kidanje, prelamanje i krzanje kose. Osim što ne oštećuje kosu, svila i srebro imaju i antistatička svojstva pa se kosa nikada neće naelektrisati. Svilene gumice daju frizuri luksuznu i prefinjenu notu.

Od najfinije 100% svile sa integrisanim jonima srebra i zeolitom

Vezivanje kose bez oštećenja i kidanja

Luksuz u svakoj prilici

Antistatička svojstva

Dostupne u više boja

Silwear sense traka za kosu

Elegantne trake za kosu izrađena od 100% čiste svile sa integrisanim 99,99% čistim jonima srebra daće svakoj vašoj frizuru dozu elegancije i glamura. Lako se kombinuju uz sve odevne kombinacije. Silwear sense trake za kosu ne lome kosu, ne krzaju je i ne stvaraju statički elektricitet. Svi naši proizvodi dolaze u luksuznim pakovanjima pa su idealni i kao poklon.

Prodavnica
Select your currency