Svilena Posteljina

Silwear Sense svila – čista raskoš!

Da li ste ikada spavali u svili? Spavanje u Silwear Sense posteljini je poseban doživljaj, koji podrazumeva uživanje u luksuzu pre sna, ali i sasvim novi način buđenja, praćenog utiskom da smo se kvalitetno naspavali i da smo spremni za novi dan. Luksuzna, baršunasta i meka, Silwear Sense posteljina nudi obilje utkanih “nevidljivih saveznika” (srebro & zeolit), koji vašu kožu i kosu čuvaju dok spavate i štite ih od patogenih mikroorganizama. Naša posteljina je izrađena od 100% čiste svile sa integrisanim jona srebra 99,99% čistoće i nevidljivim filmom zeolit klinoptilolita.

Anti-age efekat Silwear Sense svile

Starenje kože zaustavlja proizvodnju kolagena i izaziva gubitak elastičnosti. To znači da kada spavamo i stavljamo glavu na jastuk, bore počinju da se formiraju od pritiska i trenja između kože i materijala. Ove bore se mogu postepeno stvarati tokom godina, čineći da koža izgleda starije nego što zaista jeste. Silwear Sense svila je naučno testirana kako bi apsorbovala manje krema za lice i ostalih proizvoda i stvorila 40% manje trenja, u odnosu na pamučne jastučnice.

Silwear Sense svileni program

Svila je kraljica tkanina koja je od davnina korišćena za ulepšavanje, podmlađivanje, umirivanje i postizanje vrhunske lepote kože i kose.

Spavanje na svili obezbeđuje lepšu i baršunastiju kožu. Svila je po svom sastavu skoro jednaka ljudskoj koži, sadrži proteine i aminokiseline koji doprinose zdravlju i lepoti kože i kose. Ukoliko spavate na svilenim jastučnicama vaša kosa ostaće glatka, sjajna i nezamršena i nakon spavanja.

Specifičnost svile, njena mekoća i senzualnost, bude prijatne emocije, a žene koje spavaju na svili se osećaju još ženstvenije i senzibilnije.

Tokom noći regeneracija kože je najintenzivnija, ali ako površina na kojoj spavate izvlači vlagu iz kože, taj proces se usporava. Blagotvorna specifičnost svile ogleda se u smanjenju znojenja, umirenju kože sklone iritaciji i odbijanju grinja, pa je odličan izbor za osobe koje pate od astme, atopičnog dermatitisa ili akni.

Glatka i mekana površina svilene Silwear Sense jastučnice na kojoj se odmarate tokom noći, dozvoljava kosi da bez trenja klizi po njoj, te ona ostaje jednako negovana ujutru kao i uveče.

 

Koje su prednosti spavanja na svilenoj jastučnici?

Silwear Sense svilena posteljina sa jonima srebra i zeolitom je otpornija na sakupljanje grinja, prljavštine i drugih alergena u odnosu na posteljinu od “obične” svile. Naša svilena posteljina sprečava i gužvanje lica tokom spavanja, te tako umanjuje mogućnost stvaranja novih bora.

Spavanje u Silwear Sense posteljini pomaže i kosi koja će se manje mrsiti i lomiti tokom spavanja, a svila umanjuje i količinu trenja koje dovodi do oštećenja dlake.

Što se tiče održavanja posteljine, ono je podjednako delikatno koliko i održavanje omiljene svilene haljine.
Najpoznatije trendi žene sveta, poput Kim Kardashian, Victorie Beckham, Rosie Huntington-Whiteley i Cindy Crawford spavaju isključivo u svili.

Svilena vlakna su manje upijajuća od mnogih drugih materijala, tako da mogu pomoći da održite vlažnost kože, ne koristeći skupe proizvode za negu lica i kose. Svilena vlakna imaju svojevrsnu “anti aging” magiju.

Prodavnica
Select your currency